• 09364218877
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • حقوقی
  • سلامت و زیبایی
  • سیاسی
  • علم و فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • گردشگری
  • ورزشی
  • مقالات
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • حقوقی
  • سلامت و زیبایی
  • سیاسی
  • علم و فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • گردشگری
  • ورزشی
  • مقالات
از پوسترهای روز جهانی آرایشگر تا برنامه‌ریزی برای رویدادهای بین‌المللی

از پوسترهای روز جهانی آرایشگر تا برنامه‌ریزی برای رویدادهای بین‌المللی

7 مهر 1405
0

مرکز ایرانیان خارج از کشور میزبان کارگروه مد و زیبایی بود تا از پوسترهای روز جهانی آرایشگر (۱۹ نوامبر برابر با ۲۸ آبان) رونمایی کند و درباره برگزاری شانزدهمین آیین نکوداشت این روز در تهران و گسترش رویدادهای بین‌المللی گفتگو شود.

به گزارش روابط عمومی، امروز یکشنبه پنجم مهرماه ۱۴۰۵، مرکز ایرانیان خارج از کشور میزبان کارگروه مد و زیبایی این مرکز برای رونمایی از پوسترهای روز جهانی آرایشگر (۱۹ نوامبر برابر با ۲۸ آبان) بود.

در نشست صمیمی به میزبانی جناب آقای دکتر حلاج‌زاده، رئیس مرکز ایرانیان خارج از کشور، و با حضور جناب آقای دکتر حاج‌حسینی، مدیرعامل شرکت بین‌المللی مهد کارآفرینان پگاه (مکاپ) و رئیس کارگروه مد و زیبایی آن مرکز و بنیان‌گذار نامگذاری روز ۲۸ آبان برابر با ۱۹ نوامبر به عنوان روز آرایشگر در ایران و جهان، سرکار خانم دکتر سودابه سازمند، رئیس هیئت مدیره شرکت بین‌المللی مکاپ، و جناب آقای دکتر حسین چناری، رئیس دانشگاه بین‌المللی ابن سینا، در خصوص برگزاری شانزدهمین آیین نکوداشت روز جهانی آرایشگر در تهران و همزمان با روز آرایشگر (۲۸ آبان برابر با ۱۹ نوامبر) گفتگو و تبادل نظر گردید و مقرر شد از ظرفیت مرکز ایرانیان خارج از کشور و کارگروه مد و زیبایی برای برپایی جشن روز جهانی آرایشگر در سایر کشورها و خانه‌های ایرانیان خارج از کشور و دفاتر آن مرکز برای فعالان عرصه‌های مد و زیبایی استفاده گردد.

در این نشست به طور رسمی از پوسترهای روز جهانی آرایشگر نیز رونمایی شد و مقرر گردید از طریق نمایندگی‌های مرکز ایرانیان خارج از کشور و خانه ایرانیان در کشورهای مختلف و به زبان‌های مختلف جهان، این پوستر در اختیار فعالان عرصه‌های مد و زیبایی جهان قرار گیرد و اطلاع‌رسانی جهانی به عمل آید.

جناب آقای دکتر حلاج‌زاده اظهار امیدواری کردند به زودی فعالیت‌های گسترده‌ای در قالب برگزاری رویدادهای بین‌المللی نظیر انواع فستیوال، جشنواره، مسابقات، سمینارها و همایش‌های آموزشی و مهارتی و نمایش انواع کالکشن‌های مد لباس و زیبایی میان فعالان ایران و سایر کشورها و با همکاری ایرانیان مقیم و فعال در عرصه‌های مد و زیبایی در کشورهای دیگر، با همکاری و اقدام از طریق کارگروه مد و زیبایی به مدیریت جناب آقای دکتر حاج‌حسینی برنامه‌ریزی و اجرا گردد. ایشان در ادامه اعلام داشتند از اولین رویداد به زودی با میزبانی کشور ترکیه و پیگیری‌های نمایندگی آن مرکز در ترکیه و خانه ایرانیان کشور ترکیه توسط کارگروه مد و زیبایی مرکز ایرانیان خارج از کشور، اعلام و برگزار می‌گردد و به دنبال آن وارد همکاری‌های گسترده در سطوح بین‌المللی در عرصه‌های مد و زیبایی خواهیم شد.

همچنین در ادامه جلسه جناب آقای دکتر حاج‌حسینی ضمن تشریح برنامه‌های شانزدهمین آیین نکوداشت روز جهانی آرایشگر اظهار امیدواری کرد امسال نیز برای دومین سال میزبان فعالان عرصه‌های زیبایی برخی کشورها در تهران خواهیم بود و تعداد دیگری از نمایندگی‌ها و مربیان موفق و جدید شرکت بین‌المللی مکاپ معرفی و تقدیر می‌شوند. ایشان در خصوص آیین معرفی و تجلیل از چهار گروه با عناوین پویندگان، نخبگان، سرآمدان و مشاهیر زیبایی ایران در نکوداشت روز جهانی آرایشگر گفتند؛ برای نخستین بار با رویکرد رتبه‌بندی، ارزش‌آفرینی، تکریم و زمینه‌سازی برای متوجه ساختن جامعه بزرگ فعالان عرصه‌های مد و زیبایی نسبت به اهمیت دستیابی به امتیازات رسمی صلاحیت‌های حرفه‌ای، مهارتی و شغلی، این رتبه‌بندی‌ها در نکوداشت شانزدهم بنا گذاشته شده که با همکاری دانشگاه‌ها و از جمله دانشگاه بین‌المللی ابن سینا و مراکز معتبر این روند ایجاد و اجرا خواهد گردید.

در ادامه جلسه جناب آقای دکتر حسین چناری نیز ضمن تشریح عملکرد دانشگاه ابن سینا (گرجستان) و اشاره به تفاهم‌نامه همکاری با شرکت بین‌المللی مهد کارآفرینان پگاه پایا (مکاپ) در خصوص افتتاح دپارتمان دانشگاهی مد و زیبایی و رونمایی از این طرح بزرگ ملی و بین‌المللی در چهارم شهریور ماه سال جاری و همزمان با دومین جشنواره ملی شاخص گفتند؛ با تاسیس ۱۰ دپارتمان تخصصی و دانشگاهی در عرصه زیبایی و ۱۴ دپارتمان تخصصی و دانشگاهی در عرصه‌های مد و جامه‌آرایی، عملاً نواقص و کمبودهای انواع سرفصل‌های نوین آموزشی، علمی و مهارتی موجود برای ارتقاء سطح کیفی عملکرد و دستیابی به صلاحیت‌های حرفه‌ای و حتی شغلی فعالان عرصه‌های مد و زیبایی پیش‌بینی و تدوین و قابل اجرا و برگزاری شده است.

ایشان در ادامه تاکید کردند عضویت در دپارتمان‌های تخصصی و دانشگاهی مد و زیبایی برای تمامی آقایان و بانوان آرایشگر و خیاط و فعالان عرصه مراقبت و زیبایی و مد، طراحی لباس و جامه‌آرایی در هر رشته و تخصصی و با هر میزان سن و تجربه‌ای از سراسر ایران، بدون کمترین محدودیتی امکان‌پذیر است و علاقه‌مندان می‌توانند از این پس، از طریق برقراری ارتباط با دپارتمان دانشگاهی مد و زیبایی با مدیریت جناب آقای دکتر حاج‌حسینی از مزایای این خدمات در داخل و خارج از کشور برخوردار گردند.

در پایان جلسه سرکار خانم دکتر سازمند، رسماً از فعالان عرصه‌های مراقبت زیبایی و جامعه بزرگ آرایشگران در سراسر کشور دعوت کرد در شانزدهمین آیین نکوداشت روز جهانی آرایشگر که در روز پنجشنبه ۲۸ آبان برابر با ۱۹ نوامبر در مجموعه فاخر و زیبای نشاط زعفرانیه تهران از ساعت ۱۳:۳۰ برگزار می‌گردد، حضور یابند و از نزدیک شاهد اجرای برنامه‌های متنوع و ویژه روز جهانی آرایشگر باشند.

برچسب ها: دکتر حاج‌حسینیروز جهانی آرایشگررویدادهای بین‌المللی مد و زیباییشانزدهمین آیین نکوداشت آرایشگران
اشتراک‌گذاری196توئیت123ارسالاسکن
Advertisement Banner

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12 − 8 =

آخرین اخبار

از پوسترهای روز جهانی آرایشگر تا برنامه‌ریزی برای رویدادهای بین‌المللی

از پوسترهای روز جهانی آرایشگر تا برنامه‌ریزی برای رویدادهای بین‌المللی

تحریم رمزارزی واشینگتن؛ بیت‌بانک و چهره‌های تجاری هدف قرار گرفتند

تحریم رمزارزی واشینگتن؛ بیت‌بانک و چهره‌های تجاری هدف قرار گرفتند

هوش مصنوعی یا گوشی پرچمدار کدام یک ارزش هزنیه را دارد؟

هوش مصنوعی یا گوشی پرچمدار کدام یک ارزش هزنیه را دارد؟

چین در مسیر گسترش تعاملات اقتصادی جهانی

چین در مسیر گسترش تعاملات اقتصادی جهانی

از زبان بدن تا تصمیم‌های سرنوشت‌ساز رهبران

از زبان بدن تا تصمیم‌های سرنوشت‌ساز رهبران

علی‌آبادی: صنایع بزرگ باید برق خود را تأمین کنند

علی‌آبادی: صنایع بزرگ باید برق خود را تأمین کنند

نداخبر

تخصص ما انتقال سریع پیام‌های مهم به گوش تمام ایرانیان است. با شبکه‌ای از خبرنگاران در 31 استان، هیچ رویداد مهمی را از دست نخواهید داد.

آخرین اخبار

پیام تبریک روابط عمومی خانه بلاکچین ایران

کتاب《بیت کوین و بلاکچین برای عموم》منتشر شد

مدیر جدید آموزش رمز ارز و بلاکچین کانون انجمن های صنفی کارفرمایی و آموزشگاه های آزاد فنی و حرفه ای کشور منصوب شد

تماس با ما

09364218877

09364218877

didenews.ir

تمامی حقوق این وبسایت محفوظ می باشد.

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • حقوقی
  • سلامت و زیبایی
  • سیاسی
  • علم و فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • گردشگری
  • ورزشی
  • مقالات

کلیه حقوق این سایت برای پایگاه خبری ندا محفوظ می باشد!