نیاز آفرینی، آگاهی پیرامون مشکلات بازار، لمس کردن فضای شغلی و کسب تجربه کافی از طریق گذراندن دروس عملی در کنار دروس نظری از ویژگیهای مفید دانشگاه جامع علمی کاربردی است
به گزارش پایگاه خبری ندا، دکتر سیدمحمدحسن پیش بین ، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان تهران غرب در گفت وگو با خبرنگار ما گفت: من معتقدم اگر جوانها بدانند و متوجه شوند که بازار کار کجاست و به آن دست پیدا کنند، به این شکل امروزی دیگر دنبال مدرک گرایی نمیروند و این محقق نمیشود مگر دانشگاه، آموزش و تخصص های لازم را متناسب با نیازهای بازار کار به دانشجویان ارائه دهد، رسالتی که دانشگاه جامع علمی کاربردی از همان ابتدای تاسیس بر عهده داشت.
دانش آموخته مهندسی و علم مواد از دانشگاه کنتاکی آمریکا ادامه داد: امروزه دغدغه عمده خانواده های ما در کنار تحصیل، پیدا شدن کار و شغل برای فرزندان است. متأسفانه برخی خانوادهها فرزند تحصیل کرده هایی دارند که بیکار است. این موضوع اگر چه در دوران مدرسه بسیار طبیعی است اما با گذشت زمان و آنگاه که فرد وارد مرحله دانشجویی میشود وضعیت کمی متفاوت میگردد. لذا در این دوران فرد باید با یک انتخاب آگاهانه جهت ادامه تحصیل وارد شود تا آنجا که آینده شغلیاش تضمین شود. ما معتقدیم در دانشگاه جامع علمی کاربردی با آموزشهای نظری و عملی مناسب ، دانشجو به درستی میتواند مسیر خود در بازار کار را پیدا کند. لذا رصد فارغ التحصیلان از جهت جذب در بازار کار به ما کمک میکند در برنامهریزیها بهتر و دقیقتر عمل کنیم.
وی آگاهی و ذهنیت دانشگاه را مهم برشمرد و گفت: متأسفانه ذهنیت بیشتر دانش آموزان در دوران دبیرستان به سمت و سوی دانشگاههای مطرح و عمدتا نظری سوق داده میشود و لذا توضیحات کافی پیرامون آینده شغلی و تضمین اشتغال متناسب با تحصیل دانشجویان ارائه نمیگردد، در این میان عده ای نیز از روی سرخوردگی و امید نداشتن به قبولی در کنکور وارد دانشگاه جامع علمی کاربردی میشوند، اما خوشبختانه پس از ورود به این دانشگاه, نقش و رسالتی که دانشگاه در حوزه مهارت آموزی متناسب با نیازهای جامعه دارد را متوجه می شوند.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان تهران غرب تاکید کرد: نیاز آفرینی، آگاهی پیرامون مشکلات بازار، لمس کردن فضای شغلی و کسب تجربه کافی از طریق گذراندن دروس عملی در کنار دروس نظری از ویژگیهای مفید دانشگاه جامع علمی کاربردی است. این وضعیت نه تنها برای دانشجویان بلکه برای خانواده آنها نیز یک امنیت روحی و روانی بوجود میآورد و آنها اطمینان حاصل میکنند که وقت فرزندان در دانشگاه تلف نشده و در کنار کسب آموزش لازم در دانشگاه و محیط کار ضمن آشنایی با نیازهای بازار کار در جهت انتخاب و تثبیت خود در آن اقدام میکنند، در واقع میتوان گفت نیازآفرینی رسالت دانشگاه جامع علمی کاربردی است.
وی تصریح کرد: طبق نظرسنجیهای صورت گرفته، دانشگاه جامع علمی کاربردی در زمینه اشتغالزایی و کارآفرینی در وضعیتی خوبی به سر میبرد. در زمینه کارآفرینی، یکی از فارغ التحصیل ما توانسته است تا حدود 2000 نفر را مشغول بکار کند، و حجم بزرگی از کارآفرینی را رقم زند، نمونه هایی از این دست در دانشگاه زیاد است که واقعا جای خوشحالی دارد.
وی در پایان اظهار داشت: من هم به نوبه خود از روزنامه جمهور و سرکارخانم دکتر سیما ویسی نژاد رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد یک تهران تشکر میکنم. امیدوارم با طرح گفتگوهایی از این دست، زمینههای مناسب برای ترغیب جوانان و خانوادههای آنها به انتخاب دانشگاهی که مسیر زندگی فرزندانشان را به سمت کارآفرینی و اشتغال سوق دهد، فراهم گردد.