پایگاه خبری ندا
اشتراک
  • خانه
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • ارز و بورس
  • بهداشت و سلامت
  • فرهنگ و هنر
  • فناوری
  • گردشگری
  • ورزشی
  • حوادث
  • محیط زیست
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
پایگاه خبری ندا
  • خانه
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • ارز و بورس
  • بهداشت و سلامت
  • فرهنگ و هنر
  • فناوری
  • گردشگری
  • ورزشی
  • حوادث
  • محیط زیست
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
پایگاه خبری ندا
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
متنوع بودن صنعت خوراک باعث رونق گردشگری ایران خواهد شد

متنوع بودن صنعت خوراک باعث رونق گردشگری ایران خواهد شد

جولای 14, 2022
0

مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی: نان و شیرینی بسیار می تواند در گردشگری ما تاثیر بگذارد.

به گزارش پایگاه خبری نداخبر : دکتر سید مصطفی فاطمی, مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی در حاشیه اولین میز تخصصی صنعت نان و شیرینی به خبرنگار ما گفت: ایران به خاطر تاریخ غنی در حوزه های مختلف به خصوص گردشگری جایگاه ویژه ای دارد و یکی از جاذبه های مهم گردشگری که دنیا هم توجه زیادی به آن دارد مبحث خوراک است که در کشور ما هم این نوع تنوع, میتواند به جاذبه گردشگری بیفزاید.

وی ادامه داد: با توجه به متنوع بودن صنعت خوراک, ما در وزارت گردشگری چهار میز تخصصی از جمله میز خوراک های ملل,میز گردشگری غذاهای ایرانی, میز گردشگری نان و شیرینی,میز تخصصی دمنوش ها و سرد نوش ها را ایجاد کرده ایم.

مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی تصریح کرد: فرهنگ غذایی ما با این موارد شناخته شده است. ما وقتی از یک شهر سخن می گوییم علاوه بر جاهای دیدنی ,تصور ذهنی از مزه و غذا به خصوص شیرینی و نان ایجاد می شود.

وی خاطرنشان کرد: امروز به طور ویژه میز تخصصی نان و شیرینی را تشکیل دادیم و هم متخصصین این حوزه و هم فعالان گردشگری حضور به عمل رساندند و این مهم باعث شد برنامه ریزی دقیقی در این حوزه داشته باشیم.

فاطمی به جزییات جلسه پرداخت و افزود : در این جلسه نقشه راه گردشگری خوراک هم مورد بررسی قرار گرفت و اعضای مختلف میز, نقطه نظرات خودشان را اعلام کردند تا بتوانیم انشالله به یک نتیجه درست برسیم.

وی تاکید کرد: معتقدم هم موضوع نان و شیرینی بسیار می تواند در گردشگری ما تاثیر بگذارد و هم گردشگری می تواند کمک شایانی در برندسازی و معرفی جاذبه های ما به خصوص خوراک داشته باشد .

مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی در پایان گفت: به خوبی توانسته ایم پیوند درست بین متخصصین نان و شیرینی و فعالان گردشگری با وزارت خانه ایجاد کنیم و امروز هم این جلسه به خوبی توانست این ارتباط را برقرار کند.

برچسب ها: دکتر سید مصطفی فاطمیصنعت خوراک
اشتراک‌گذاری200توئیت125ارسالاسکن
Advertisement Banner
نوشته‌ی بعدی
محسن کردعلیوند قهرمان حرفه ای ورزش های رزمی با ثبت دو رکورد آسیایی و یک رکورد جهانی

محسن کردعلیوند قهرمان حرفه ای ورزش های رزمی با ثبت دو رکورد آسیایی و یک رکورد جهانی

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست های پیشنهادی

مراسم ششمین دوره جایزه علمی و فناوری مصطفی ( ص )

مراسم ششمین دوره جایزه علمی و فناوری مصطفی ( ص )

سپتامبر 12, 2025
فرصت طلایی آموزش تخصصی زبان انگلیسی

فرصت طلایی آموزش تخصصی زبان انگلیسی

سپتامبر 12, 2025
نخبه ای قهرمان دو دنیا غواصی و خلبانی

نخبه ای قهرمان دو دنیا غواصی و خلبانی

سپتامبر 11, 2025
برگزاری سفره بین‌المللی صلح ایرانی

برگزاری سفره بین‌المللی صلح ایرانی

سپتامبر 7, 2025
لینک ها: | شلوار | یدکیو | ذغالیها | ولوزماجور | تارپودکارپت | کتیرو | دالمیکر | دانه روغنی | کلپوره | روسریگلی | اویلانجین | ویلان | یوپیاسمارکت | فیتپینو | آیگرپ | اوتو | بستسالمون | ایرانتولزمارکت | پوشینه مبل | آیرادیاتور | آیاسنشیال اویل | ایرانی بازی | فیشمیش | زیراندازآنلاین | گلسوب | Arad Branding

انتخاب سردبیر

مراسم ششمین دوره جایزه علمی و فناوری مصطفی ( ص )

سپتامبر 12, 2025

فرصت طلایی آموزش تخصصی زبان انگلیسی

سپتامبر 12, 2025

نخبه ای قهرمان دو دنیا غواصی و خلبانی

سپتامبر 11, 2025

برگزاری سفره بین‌المللی صلح ایرانی

سپتامبر 7, 2025

توانمندسازی زندانیان با ابتکار عمل کارآفرین موفق

سپتامبر 7, 2025

صهیونیسم در آستانۀ زوال سیاسی

سپتامبر 7, 2025

بررسی پیشنهادهمکاری نظامی اسرائیل و کره جنوبی

سپتامبر 3, 2025
Advertisement Banner
  • تبلیغات
  • دباره ما
  • تماس با ما
دنبال کنید:

کلیه حقوق این سایت برای پایگاه خبری ندا محفوظ می باشد!

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • خانه
  • اجتماعی
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • ارز و بورس
  • بهداشت و سلامت
  • فرهنگ و هنر
  • فناوری
  • گردشگری
  • ورزشی
  • حوادث
  • محیط زیست

کلیه حقوق این سایت برای پایگاه خبری ندا محفوظ می باشد!