درسا غلامعلی سینکی، یک دختر ایرانی با اسم چین یوئه لیانگ (به معنی ماه) است که چندی پیش در مجمع «روایت چین- ایجاد الگوی جدید اطلاع رسانی بین المللی» داستان خود از سپری کردن دوران کودکیاش در چین را بیان کرد.
والدین درسا زمانی که او کودک بود برای تجارت به چین آمدند و در حال حاضر او در دانشگاه جیائوتونگ شهر شانگهای تحصیل می کند. درسا هم اکنون به عنوان پزشک کارآموز بخش جراحی ترمیمی و پلاستیک بیمارستان شماره ۹ خلق شانگهای نیز مشغول به کار است. وی در طول تحصیل خود با طب سنتی چینی آشنا شد و سپس آموزش آن را آغاز کرد. اکنون او طب سوزنی، فتیله گذاری (moxibusition) و حجامت را آموخته و می خواهد یک کلینیک طب سنتی چینی در ایران راه اندازی کند.
همزمان با آغاز شیوع کرونا در آغاز سال ۲۰۲۰ در سراسر جهان، وی داوطلبانه در گروه امداد مقابله با بیماری چین و ایران شرکت کرد و به عنوان مسئول گروه بایگانی پزشکی و درمانی مشغول به کار شد و علاوه بر کمک گرفتن از معلومات پزشکی خود، تجربیات و طرح های چین در مقابله با کرونا را در اسرع وقت به زبان فارسی ترجمه کرد و با مردم ایران به اشتراک گذاشت.
درسا غلامعلی علاوه بر آنکه در رشته پزشکی تحصیل می کند، یک سلیبریتی معروف شبکه های اجتماعی هم هست و در اوقات فراغت در شبکه های اجتماعی با معرفی فرهنگ و غذاهای چینی به مردم ایران و نیز ایران واقعی به کاربران چینی، به افزایش آشنایی بین مردم دو کشور کمک بسیاری میکند.
وی در اشاره به خاطرات خود درباره نسل کنونی جوانان چینی گفت: به دنبال پیشرفت فناوری اینترنت و به ویژه رواج شبکه اجتماعی و رسانه های شخصی، بسیاری از جوانان چینی به بیان دیدگاههای خود پرداختند و خلاقیت بسیاری از خود نشان دادند و اعتماد به نفس بیشتری پیدا کرده اند که این نشاط و سرزندگی جوانان چینی قابل تقدیر است.
بیش از دو هزار سال پیش، جاده ابریشم باستانی چین و ایران باستان را باهم مرتبط کرد. امسال دهمین سالگرد ارائه ابتکار کمربند و جاده است. درسا غلامعلی گفت: به عنوان یک جوان ایرانی علاقه دارد بخشی از راه ابریشم جدید باشد و به سازندگی و دوستی چین و ایران کمک کند. وی همچنین گفت: «مایل است به اتفاق جوانان چینی چین واقعی را به جهان نشان بدهم و ضمن روایت داستان های چین، فرهنگ چین را به جهان معرفی کنم.»