به گزارش پایگاه خبری ندا به نقل از اقتصادنا، در پی از مدار خارج شدن واحد الفین پتروشیمی مارون پس از حادثه آتش سوزی اواخر فروردین ماه سال جاری با وجود گذشت بیش از یک ماه از این حادثه، همچنان تعمیرات به اصطلاح اساسی با به کارگیری بیش از 1700 نفر نیروی اورهال، حضور مشاورین و متخصصین رنگارنگ خارجی و داخلی، خرید گسترده قطعات و سفارش گذاری های متعدد جهت ساخت قطعات و تجهیزات از دست رفته ادامه دارد و چشم انداز روشنی برای به تولید دوباره پتروشیمی مارون وجود ندارد.
در پی از مدار خارج شدن واحد الفین پتروشیمی مارون پس از حادثه آتش سوزی اواخر فروردین ماه سال جاری با وجود گذشت بیش از یک ماه از این حادثه، همچنان تعمیرات به اصطلاح اساسی با به کارگیری بیش از ۱۷۰۰ نفر نیروی اورهال، حضور مشاورین و متخصصین رنگارنگ خارجی و داخلی، خرید گسترده قطعات و سفارش گذاری های متعدد جهت ساخت قطعات و تجهیزات از دست رفته ادامه دارد و چشم انداز روشنی برای به تولید دوباره پتروشیمی مارون وجود ندارد.
با وجود این عملیات که دلیل آن به تعویق افتادن چند باره تعمیرات اساسی از زمان مدیریت قبلی و تمدید آن توسط مدیریت جدید بوده است، این مدیر عامل همچنان در حال مصاحبه و استفاده از تریبون های مختلف در معرفی و بیان دست آوردهای گسترده خود می باشد!
با توجه به جمیع شرایط در این حادثه که بیش از ۲میلیون دلار عدم النفع روزانه تنها یکی از تبعات آن است، همچنان دست های پنهانی وجود دارد که مدیر فعلی را حفظ کند.
دلیل سکوت مطبوعات و کانال خبری معلوم الحالی نیز که این مدیر را در کار و استاد در سخن را معجزه و مرد برتر صنعت پتروشیمی لقب داده بودند کاملاً مشخص است اما عدم مداخله و ورود ارگانهای نظارتی و قانونی و سکوت ایشان با وجود آنکه بخش عمده ایی از سهام پتروشیمی مارون در مالکیت وزارت دفاع می باشد جای سوال دارد.
در روزهای آتی مطالب بیشتری از حقایق و جنبه های این حادثه تلخ را بازگو خواهیم کرد.